Zoveel vragen, zoveel smaken!

Voor iedere leervraag is er een geschikte leeroplossing. Of het nou gaat om het vergroten van de vakbekwaamheid, onboarding, nieuwe richtlijnen of andere werkwijze: BLEND ontwikkelt voor elke leerbehoefte de best passende oplossing.

 

Online Learning

Online learning is een verzamelnaam voor digitale trainingen die het formele leren ondersteunen. Het kunnen korte modules zijn of een reeks van samenhangende online leervormen. Hoewel de term e-learning wat gedateerd is, staat het bij ons nu voor aantrekkelijk en interactief online leren.

elearning

Microlearning

Met microlearning kun je snel en beknopt een topic aan de orde stellen. Om up-to-date te blijven. Maar ook geschikt voor performance support: precies datgene wat je nodig hebt op het juiste moment. En dat gewoon even tussendoor, op je telefoon.

microleren

Blended learning

Bij blended learning gaat het om een mix aan online leeroplossingen, al dan niet gecombineerd met praktijk- en teamopdrachten, training of coaching. Wat vaak goed werkt is de combinatie tussen de meer formele trainingen met het informele leren, ‘learning on the job’.  Wij geloven sterk in de kracht van deze leeroplossing: niet voor niets dat wij Blend leren heten!

blendedlearning

Werkplek leren

Learning on the job staat sterk in de schijnwerpers. Ook niet zo gek, omdat we weten dat het meeste wordt geleerd tijdens het werk, van en met collega’s. In het bedenken van een leeroplossing bekijken wij dan ook hoe we dit werkplek leren nog meer kunnen stimuleren en faciliteren.

werkplekleren

Mobile learning

Leren op je mobiele apparaat: leren in de trein, podcast in auto, of een dagelijkse reminder vanuit een app. Mobile learning is een welkome aanvulling in de blend van leeroplossingen. Wij zetten het graag in bij langere leertrajecten, voor kennisretentie en om mensen aangehaakt te houden.

mobileleren

BLEND begreep de leervraag van onze organisatie. En ontwikkelde samen met ons een passende blended oplossing. Didactisch verantwoord, en heel effectief.

Janny van Looijengoed, L&D Pluryn

Speciaal voor jouw doelgroep

BLEND biedt je een leeroplossing die bij jouw unieke leerbehoefte past. Daarmee leert jouw doelgroep op de meest aansprekende, toegankelijke en effectieve wijze. Om die leeroplossing te ontwikkelen, zetten we onze uitgebreide onderwijskundige en technische know-how in. Plus: vele jaren ervaring met het ontwikkelen van allerlei soorten leeroplossingen, voor heel diverse klanten.