Wil je ons beter leren kennen?

Maak kennis met ons compacte en slagvaardige team. We bundelen onze verschillende achtergronden, ervaring, kennis en talenten. Dit zetten we in voor een gezamenlijk doel: de best mogelijke leeroplossingen maken. 

Int

oprichter / learning specialist

Int zorgt met haar energie voor verbinding. Ze heeft veel vakinhoudelijke kennis en kijkt bij iedere nieuwe vraag weer met een nieuwsgierige en open blik. Ze zorgt voor scherpte bij het ontwerp en werkt met hart en ziel voor de klant.  

Int Schüssler
int@blendleren.nl
06-12974785

Willianne

oprichter / learning specialist

Willianne zorgt met haar nuchtere blik en no-nonsense mentaliteit voor rust en balans. Ze is sterk oplossingsgericht en laat zich niet belemmeren. Design, techniek, inhoud en projectleiding: als multitalent beheerst ze het allemaal. 

Willianne Timmer
willianne@blendleren.nl
06-44778111

Coco

learning specialist

Coco is een enorme aanpakker met brede interesse. Ze heeft talent om complexe informatie te vertalen naar een didactische sterke leeroplossing. Ze is betrouwbaar en gedreven: heerlijk om mee samen te werken!  

Coco Lahaye
coco@blendleren.nl
06-28384324

Jeroen

technisch specialist

Jeroen is onze duizendpoot op creatief én technisch vlak. Met zijn mooie, pakkende illustraties en animaties weet hij keer op keer te verrassen. Hij zorgt op stoïcijnse wijze dat alles blijft draaien. Wij kunnen niet zonder hem! 

Jeroen van der Put
jeroen@blendleren.nl
06-52305505

Ineke

learning specialist

Ineke heeft een gave om complexe materie doeltreffend plat te slaan. Met haar creativiteit creëert ze aantrekkelijke content met oog voor de praktijk. Met haar enthousiasme prikkelt ze anderen en dat is terug te zien in de producten.  

Ineke Cremers
ineke@blendleren.nl
06-43714405

Emma

learning specialist

Emma vormt met haar uitstraling een oase van rust. Maar ondertussen is ze scherp en schrijft teksten met uiterste precisie en zorg. Als je met Emma samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat het eindproduct zo optimaal mogelijk is.  

Emma van Amerongen
emma@blendleren.nl
06-39022194