Samen impact maken

Bij BLEND ontwikkelen we dé manier om jouw collega’s professioneler te maken. Een (online) leeroplossing die qua inhoud, vorm, interactie én navigatie aantrekkelijk is. Maar wat kenmerkt onze aanpak? 

1

Aansluiten

We brengen in kaart wat de leerbehoefte is, hoe de doelgroep eruit ziet en om welk leermoment het gaat. Bij ons zit je niet vast aan bepaalde tools, technieken, vorm of inhoud. We maken een ontwerp en gaan voor de best passende oplossing voor jouw vraag, doelgroep en mogelijkheden.

2

Didactische ontwikkeling

Voordat we jouw leeroplossing gaan bouwen, verzamelen we eerst de inhoud. We bespreken welke content er al is. En waar we de rest kunnen vinden. Meestal organiseren we ook een paar inspirerende sessies waarin we die content ophalen. Met deskundigen en betrokkenen die jij aanwijst. En dan maken wij de didactische slag: de inhoud wordt omgevormd tot een leerprogramma. Met interactieve werkvormen, aantrekkelijke illustraties of animaties, met toets of praktijkopdrachten.

3

Samen impact maken

Wat zorgt dat jouw leeroplossing straks de impact heeft die je wilt? Niet alleen door onze onderwijskundige kennis, technische know-how of ervaring met veel diverse sectoren en organisaties. Maar zeker ook door samenwerking. Bij BLEND weten we als geen ander hoe we een leeroplossing moeten maken. Maar we laten jou graag meekijken en meedenken. Dat maakt het maakproces leuker en het resultaat nóg beter. 

4

Ontzorgen

Wil je graag met ons aan de slag gaan? Dan maken we heldere afspraken en kunnen we vaak al binnen enkele weken starten.We nemen je mee in de stappen van het ontwikkelproces. En denken mee over je stappen ná het eindproduct. Waar kun je de leeroplossing het beste plaatsen? En hoe zorg je ervoor dat mensen ermee aan de slag gaan, dat ze echt leren, dat de kennis beklijft? Want een leeroplossing kan nog zó goed zijn, als niemand er gebruikt van maakt, is er geen impact. En bij BLEND willen we alleen oplossingen maken die impact hebben. 

Werken met Blend Leren voelt als een partnerschap. Partners die graag een extra kilometer lopen om het eindproduct helemaal goed te krijgen.

Paul Westmeijer, VGN Academie