Monumentaal vergaderen of trainen?

Huur onze unieke ruimte om samen te werken in het hart van Utrecht

De begane grond van Hoogt 8 heeft een eigen entree. De ruimte is opgedeeld in twee delen:
Een vergaderruimte met een groot, verrijdbaar interactief scherm (circa 20 m2). In de ruimte kunnen tot 10 personen, maar maximaal 8 is het meest optimaal.

Een studio/break-out room (circa 40 m2) met ruime modulaire bank (zelf in te delen). De studio is voorzien van achtergrondrollen (green screen, roze, beige en zwart) waarop opnames of foto’s gemaakt kunnen worden. Filmapparatuur en cameraman kunnen we regelen op aanvraag.

Meer info: info@blendleren.nl of bel Int (+31)6 12974785.

Vergaderruimte huren

Kosten: € 350 per dagdeel (9-13 of 13-17 uur) of € 550 per dag (9-17), excl. BTW. Afwijkende tijden of huur in de avonden kan in overleg.
Inclusief: Onbeperkt koffie & thee, Wifi, interactief scherm, flipover op aanvraag.

Gratis annuleren kan tot twee weken van tevoren. Tot 3 dagen van tevoren, brengen we 50% in rekening en voor een last-minute annulering 100%.

Vragen of boeken? Mail naar info@blendleren.nl

mail voor meer info

Goede bereikbaarheid

Wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Utrecht Centraal loop je in een 10 minuten naar het Hoogt. De bus is ook een optie en stopt vlakbij op halte Neude. Je fiets kun je het best in de fietsenstalling op het Neude zetten.

Toch met de auto? Er zijn (betaalde) parkeerplaatsen op het Janskerkhof, bereikbaar vanaf de Boothstraat, een andere optie is Q-Park La Vie. Bij Hoog Catharijne kun je voordeliger parkeren als je vooraf een parkeerkaart koopt. Dit kan vanaf 8,50 euro (tot 4 uur), een dagkaart kost 15 euro.

Adres: Hoogt 8, 3512 GW Utrecht

route

Lekkers en lunch

In het centrum van Utrecht is er genoeg te vinden. Een paar van onze lunchfavorieten, de meeste bezorgen ook. Bijvoorbeeld Gys, Keuken van Thijs of Broodje Ben.
Of om de hoek afhalen bij Vegitalian of Bigoli.

Wat te vieren? De lekkerste chipolatataart is te bestellen via Wammes.

Bezoek ook onze leuke buren
Breng na afloop een bezoekje aan: Kruideniersmuseum of Slachtstraat Filmtheater.

Voel je welkom op onze inspirerende locatie in het centrum van Utrecht.